Norsk Førstehjelp tilbyr nytt konsept innen førstehjelpskurs

Vi har nå inngått samarbeid med spill- og læringsselskapet (FIDL), og kan tilby våre bedrifter et spennende konsept som kombinerer spillbasert læring med komprimert praktisk trening. Effektivt, tilgjengelig og trygt.

– I FIDL tar vi i bruk det mest oppdaterte innen pedagogikk, spillteknologi og simuleringer når vi utvikler kurs. Innholdet i den spillbaserte læringen er utarbeidet av Norsk Førstehjelpsråd. Når vi nå har fått med oss Norsk Førstehjelp på den praktiske treningen er kraftpakken komplett, sier daglig leder i FIDL, Kristian Hauan. 

Stor gevinst for bedriftene  
For mange bedrifter er det en terskel å sende av gårde ansatte på et 4-timers kurs. Nå kan de ansatte selv spille på mobilen eller nettbrett når det best passer seg, og deretter gjennomføre et praktisk kurs på 60 minutter, Det betyr at mange arbeidstimer blir spart.  

– Vi er veldig fornøyd med å ha inngått dette samarbeidet. Det handler om å redde liv, og da må vi sørge for at den som kanskje skal redde en av dine nærmeste er godt rustet.

Med bakgrunn i FIDL spillbaserte kurs har vi skreddersydd et praktisk opplegg som fungerer optimalt som supplerende trening. Dette er både effektivt, tilgjengelig og trygt, og et meget godt tilbud til bedriftene, sier daglig leder i Norsk Førstehjelp, Terje M. Halvorsen.  

Les mer om det digitale kurset på Fidl.no  

Bildet over: Fra venstre, kristian hauan, Anders Gudmestad, Lars Heier og Terje halvorsen