Norsk Førstehjelp sin visjon er at ingen skal dø av hjertestans på arbeid eller i hjemmet. Målet er at etter hjertestansen er oppdaget,.  skal varsling være gjennomført innen 1 minutt, hjerte- og lungeredning være startet innen 1 minutt, og sjokk med hjertestarter være avgitt innen 3 minutter.

Vårt konsept tilbyr levering av helhetlige løsninger med høykvalitets hjertestartere og førstehjelpsutstyr tilpasset kundens behov, førstehjelpskurs med fokus på praktisk livreddende trening, og regelmessig vedlikehold og oppdatering av utstyr og kompetanse. Vi har sertifiserte førstehjelpsinstruktører i hele Norge, som er autorisert helsepersonell.

Det å delegere «vedlikeholdsansvaret» for hjertestarteren og annet førstehjelpsutstyr til en av dine ansatte, innebærer at vedkommende sitter med et tungt ansvar. Ikke minst gjelder dette hvis det blir behov for bruk av utstyret, og det viser seg at rutinene allikevel ikke er gjennomført og hjertestarteren ikke virker. Norsk Førstehjelp påtar seg dette ansvaret gjennom vår serviceavtale. Vi tilbyr i tillegg krisehjelp og debriefing til dine ansatte etter en alvorlig hendelse. Vi tar ikke kun vare på utstyret, men også dine ansatte som har opplevd en alvorlig hendelse.

Om ledelsen i Norsk Førstehjelp AS

Det var administrerende direktør Terje M. Halvorsen som startet Norsk Førstehjelp AS. Han er spesialist innen fysikalsk medisin og rehabilitering, Idrettslege, og har vært sjeflege og administrerende direktør ved Nimi (Norsk idrettsmedisinsk institutt). Han er tidligere direktør for folkehelse i Stamina Group, tidligere landslagslege i Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund. I tillegg til at han har erfaring fra en rekke styreverv og lederstillinger. Han er godkjent instruktør av Norsk Resuscitasjonsråd

Styreleder Jens Rugseth er også styreleder i Link Mobility og grunnlegger og eier av Crayon Group. Han har erfaring med gründervirksomhet fra blant annet Crayon Group. Han har også sittet i en rekke styreverv og lederverv, blant annet Basefarm og Cinet AS.

 
 

VI LÆRER DEG Å REDDE LIV.

"Helhetlige leveranser og kvalitet i alle ledd"