Vårt team

 
terje 2.png

Terje Halvorsen - Legespesialist og Administrerende direktør

Terje er spesialist innen fysikalsk medisin og rehabilitering, idrettslege, og har vært sjeflege og administrerende direktør ved Nimi (Norsk idrettsmedisinsk institutt). Han er tidligere direktør for folkehelse i Stamina Group, tidligere landslagslege i Norges Håndballforbund og Norges Fotballforbund. I tillegg til at han har erfaring fra en rekke styreverv og lederstillinger. Han er godkjent instruktør av Norsk Resuscitasjonsråd.

“Som lege gjennom mange år har jeg erfart at høy kvalitet og helhetlige tjenester gir de beste behandlingsresultatene. Dette gjelder også når det oppstår en alvorlig hendelse, som ved en hjertestans. Vi bidrar til at flere liv reddes.

jens2.jpg

Jens Rugseth - Styreleder

Jens Rugseth er styreleder i Norsk Førstehjelp AS. Han er bl. A også styreleder i Link Mobility og grunnlegger av Crayon Group. Jens har lang og bred erfaring med gründervirksomhet fra en rekke selskaper innen ulike sektorer. Han har sittet i en rekke styreverv og lederverv i blant annet Skrivervik Data, Ark ASA, Basefarm og Cinet AS.

Norsk Førstehjelp har et unikt og helhetlig konsept innen livreddende førstehjelp i Norge. De leverer ikke bare hjertestartere, førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, men de tilbyr service- og vedlikeholdsavtale av utstyr og kompetanse. Dette sikrer at utstyr og kompetanse til enhver tid er oppdatert. Kvalitet og seriøsitet sikres gjennom legespesialist Terje Halvorsen sitt lederskap. Jeg påtok meg styreledervervet da jeg har stor tro på dette selskapet.”

 
Thomas_Profil.jpg
 

Thomas Høy -  Salgsansvarlig

Thomas Høy er utdannet Siviløkonom fra University of Aberdeen og har lang erfaring med kundepleie, relasjonsbygging og salg av løsninger og produkter innen forskjellige bransjer. Han har bl.a. jobbet i Visma, KPMG og Lyreco. De siste 9 årene har han jobbet i Dytt AS som tilbyr løsninger som skal motivere ansatte i norske bedrifter og organisasjoner til en sunnere og mer aktiv livsstil.

 
 
Gunvor-Moreskine-5.jpg

Gunvor Moreskine - Sykepleier

Gunvor Moreskine er utdannet sykepleier. Hun har lang og bred erfaring som sykepleier, bl.a. fra arbeid i akuttmottak og legevakt. Hun arbeider nå som fagsykepleier ved Røyken og Hurum legevakt. Hun har lang erfaring med veiledning, opplæring og undervisning, og er godkjent instruktør av Norsk Resuscitasjonsråd.

nils tore meland.jpg

Nils Tore Meland - Psykolog

Nils Tore er klinisk psykolog, i tillegg til høyere utdanning innen arbeids- og organisasjonspsykologi. Han har lederutdanning fra Befalsskolen og Krigsskolen. Han har omfattende erfaring innen ledelse og utvikling av mennesker på individ- team og organisasjonsnivået: som leder og ledelsesrådgiver i Forsvaret, som lærer i lederskaps- og beslutningspsykologi ved Hærens Krigsskole – og som ledelsesrådgiver og organisasjonspsykolog i næringslivet.

 
jannicke.jpg
Bilde Magnus Årvik.jpg

Jannecke Schøyen - Intensivsykepleier

Jannecke Schøyen er utdannet intensivsykepleier. Hun har lang erfaring som intensivsykepleier og med håndtering av akuttsituasjoner. Hun arbeider nå på intensivavdelingen ved Bærum sykehus. Hun er godkjent som hovedinstruktør innen avansert hjerte- og lungeredning og simuleringstrening.

Magnus Dahl Årvik - Legestudent

Magnus Dahl Årvik er legestudent, og han har holdt en rekke førstehjelpskurs. Han er godkjent instruktør av Norsk Resuscitasjonsråd, og han er førstehjelpsinstruktør for Oslo Akuttmedisinske Studentforening.

 
Geir Smistad 2018.pdf.jpg
 

Geir Smistad - Sykepleier

Geir Smistad er utdannet sykepleier. Han har mange års erfaring som sykepleier ved St. Olavs Hospital i Trondheim, i tillegg til lang erfaring som bedriftssykepleier i NSB. Han arbeider nå som HMS sykepleier og jobbkonsulent ved Oppfølgingsenheten Frisk i Trondheim. Han er utdannet HLR instruktør, og han har lang erfaring med kurs innen førstehjelp og HSE elektro.